Elon Musk özür diledi: Tesla sürücülerini isyan ettiren kesinti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Elon Musk özür diledi: Tesla sürücülerini isyan ettiren kesinti

T-Otomobil Haberleri  / İHA

ABD'li otomobil üreticisi Tesla'nın otomobil kilidini açmaya ve otomobili çalıştırmaya yarayan telefon uygulamasında çıkan sorun, araç kullanıcılarını mağdur etti. Araçlarını kullanamayanlar sosyal medya üzerinden Tesla'yı eleştiri yağmuruna tutarken, şirketin CEO'su Elon Musk özür diledi.

Elektrikli araç üreticisi Tesla, telefon uygulamasında yaşanan bir problem nedeniyle kullanıcılarını mağdur etti.

Tesla marka araç kullananlar, telefonlarına yükledikleri uygulama ile hem araçlarının kapısını açıyor, hem de çalıştırıyorlar. Ancak uygulamada kesinti yaşandığını bildirdi. Kesinti nedeniyle araçlarını kullanamayan ve yolda kalan kullanıcılar Tesla'ya şikayette bulundu.

YOLDA KALDILAR

Sunucularda yaşanan sorun nedeniyle araç sürücüleri uygulamaya giremedi ve yüzlerce kişi yolda kalırken, yalnızca anahtar kart bulunduranlar aracını kullanabildi.

Elon Musk özür diledi: Tesla sürücülerini isyan ettiren kesinti

SORUN 2 SAAT SÜRDÜ

Şirketin sorunu 2 saat boyunca çözememesi tepkilere neden oldu. Tesla'nın kurusucu Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sorun üzerinde çalışıldığını ve tekrarlanmaması için uğraşıldığını belirtti. Kullanıcılar ise sosyal medya üzerinden Tesla'yı eleştiri yağmuruna tuttu.

ELON MUSK ÖZÜR DİLEDİ

Musk, paylaşımında aynı sorunun tekrar yaşanmaması için çalıştıklarını da belirterek "Özür dileriz, bunun bir daha gerçekleşmemesini sağlamak için önlemler alacağız" ifadelerini kullandı.

Elon Musk özür diledi: Tesla sürücülerini isyan ettiren kesinti

Düzenleyen:  - T-Otomobil
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...