Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karsan’ın sürücüsüz otobüsleri ABD yollarında

Karsan’ın sürücüsüz otobüsleri ABD yollarında

T-Otomobil Haberleri

Karsan’ın ABD merkezli Türk teknoloji şirketi ADASTEC ile geliştirdiği ve Avrupa ile Amerika’nın ilk seri üretim sürücüsüz otonom aracı olarak pazara sunduğu Karsan Otonom e-Atak, ABD’nin saygın üniversitelerinden Michigan State University’e (MSU) gönderildi.

Üniversite kapsamında devreye alınan akıllı mobilite ekosisteminin önemli bir adımı olarak tercih edilen Otonom e-Atak; Michigan State University öğretim üyeleri, öğrencileri ve ziyaretçilerin taşınmasında kullanılacak.

Karsan’ın sürücüsüz otobüsleri ABD yollarında
Karsan Otonom e-Atak, Michigan State University'de kullanılıyor

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karsan CEO’su Okan Baş “Mobilitenin geleceğinde hep bir adım önde olma vizyonumuzla, Karsan olarak geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerimizle ulaşımın geleceğine yön veriyoruz. Otomotiv ve teknoloji dünyasının nabzının attığı ABD’nin önemli üniversitelerinden Michigan State University’nin gerçek trafik şartlarının yer aldığı devasa büyüklükteki kampüsünde Otonom e-Atak aracımızın kullanılacak olmasından dolayı gururluyuz” diye konuştu.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...