İlk görüntüler heyecan verici... TOGG, Sedan Modelinin Tasarımı sızdırıldı

Düzenleyen:
İlk görüntüler heyecan verici... TOGG, Sedan Modelinin  Tasarımı sızdırıldı

T-Otomobil Haberleri

TOGG'un, ABD'nin Las Vegas eyaletinde gerçekleşecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) sergilenecek sedan modelinin son tasarımı sızdırıldı.

 ABD'nin Las Vegas eyaletinde gerçekleşecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) TOGG'un sedan modeli son haliyle görücüye çıkacaktı. Söz konusu fuara saatler kala, söz konusu tasarım Hollandalı yayın organı Autoweek tarafından sızdırıldı. Paylaşılan görsellerde, TOGG'un Sedan modelinin değişikliğe uğradığı görüldü.

İlk görüntüler heyecan verici... TOGG, Sedan Modelinin  Tasarımı sızdırıldıTOGG'un sedan modelinin ilk sergilendiği hali.

TASARIMDA ŞIK DEĞİŞİMLER
İlk olarak 2019'da tanıtılan TOGG'un C segment sedanı, aşina olunan uzun bagaj tasarımının yerine yeni halinde biraz daha kavisli bir hale büründürüldü. Bununla birlikte; yeni sedanın tavanında da etkileyici bir tasarıma imza atıldığı görüldü. Patente göre tavan tasarımı, içten aydınlatmalı bir yapıya da sahip olacak. Tasarımdaki en önemli detay ise aracın ön ızgarasında yer alan yeni farlar.  

TOGG’DAN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM: YENİ MODELİN SİNYALLERİ VERİLMİŞTİ
Fuar öncesi resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunan TOGG, kafalarda soru işareti oluşturdu. Videolu paylaşımda, "Teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022 – Tüketici Elektroniği Fuarı’na hazırız" denildi. Videoda en dikkat çeken ise daha öncesinde tanıtılan modellerden farklı bir tasarımın videoda yer alması oldu. Görüntülerde yer verilen aydınlatmalı TOGG logusu ve geniş bir LED aydınlatmaya sahip aracın TOGG'un sedan modeli olduğu düşünülüyordu. Bu da 'CES 2022'de sürpriz bir yeni model tanıtımı mı gelecek' sorusunu akıllara getirmişti. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...