Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosyal medya fenomenlerine sıkı takip geliyor

Sosyal medya fenomenlerine sıkı takip geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Yeni kurulan “Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” fenomenlerin hayat tarzı ve paylaşımlarını mercek altına alacak.

Çocuklar üzerinde yanlış algı meydana getiren her olaya müdahale edebilmek için Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu. Dernek Başkanı Erhan Nacar, son günlerde sosyal medya fenomenlerinin ve bazı ünlü kişilerin hayat tarzları ve sosyal medyadaki paylaşımlarına dikkat çekerek “Toplumun anne ve babaya karşı sevgi ve hürmetin azaldığı şu günlerde, örnek alınan kişilerin kendi yaşantılarına dikkat etmeleri gerekir” dedi. Ünlü ve fenomen olan kişilerin olumsuz paylaşımlarının takipçisi olacaklarını belirten Nacar şöyle konuştu: Ailelerden gelen şikayetler üzerine ilgili devlet kurumlarına, istinat edilen suçun gelişim çağında olan gençler ve çocuklar üzerindeki etkilerini anlatan dosyaları mahkeme aşamasına gitmeden önce ilgili Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına, Cumhurbaşkanlığı İletişim birimine ve aynı zamanda RTÜK’e kadar ulaştırıyoruz. Yapılan şikâyetleri sonuna kadar takip ederek sonuçlarını şikâyeti oluşturan ailelere iletiyoruz. Gençlerin sosyal medya fenomenlerinin lüks hayatlarına özenmeleri kısa yoldan para kazanma duygularının kişilik bozukluk sonuçlarıyla karşılaştıklarını görüyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...