Seocu.com’dan Arel Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz SEO eğitimi

Düzenleyen:
Seocu.com’dan Arel Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz SEO eğitimi

TEKNOLOJİ Haberleri

Üniversiteler dijital pazarlama ve SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) konularında, alanında uzman eğitmenleri ve yöneticileri, öğrenciler ile buluşturuyor. Bunun en son örneğini; Temel SEO Teknikleri Sertifika Programı ile Arel Üniversitesi gerçekleştirdi.

Üniversitelerin kariyer birimlerinin, gayretli ve özverili çalışmalar yürüterek düzenlediği bu eğitimlere, öğrencilerden yüksek ilgi ve katılım geliyor.

SEO Nedir?

“SEO kelimesi, Search Engine Optimization ifadesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçe karşılığı, arama motoru optimizasyonu olarak ifade edilmektedir. SEO çalışmasını inceleyecek olursak, isminden de anlaşılacağı üzere, internet projelerinin arama motorlarına, belli başlı kurallar ile uygun hale getirilmesi ve sitelerin aramalarda üst sıralara çıkmasını sağlayan bir çalışma olarak nitelendirebiliriz.”

Temel SEO Teknikleri Sertifika Programı Detayları

Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesinde gerçekleşecek olan eğitim, Seocu.com yöneticisi Volkan SUCU tarafından verilecek. Katılımcı sayısı 50 kişi olarak belirlenen eğitim, 01-08 Aralık tarihlerinde tüm bölümlerde eğitim gören öğrencilere açılmıştır. Eğitim duyurusunun yapıldığı hafta 50 kişilik kontenjanın dolması üzerine, yedek kayıtların alındığını ve kayıtların halen devam ettiğini söyleyebiliriz.

Seocu.com’dan Arel Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz SEO eğitimi

Sertifika Programı Kayıt Adresleri

https://www.arel.edu.tr/etkinlik/temel-seo-teknikleri-sertifika-programi/1834

https://www.seocu.com/egitimler

Eğitim İçeriği

SEO Nedir?

SEO’nun Amacı

Site İçi Optimizsayonlar

                Metin Optimizasyonu

                Anahtar Kelime Araştırması

                Görsel Optimizasyonu

                Meta Etiketleri

                URL Kontrolleri ve Kopya Sayfalar

                Google Parametreleri

Kullanıcı Deneyimi (UX)

                Sayfa Hız Kontrolleri

                Robots.txt Kullanımı

                Site Haritası

                404 Sayfası

Site Dışı SEO

                Backlink Nedir?

                Backlink Çeşitleri

                Doğru ve Yanlış Backlink Teknikleri

                Sosyal Medya ve Arama Motoru Optimizasyonu

SEO Araçları

                Google Analytics

                Google Search Console

                SEOCU.COM Site Analiz Aracı

Bu Eğitimi Kimler Almalı?

SEO konusu aslında birçok alana hizmet eden ve dokunan bir konu olması nedeniyle, bu alanda bir sınırlama yapmak zor. Konunun derinine inersek, üniversite öğrencileri hangi bölümü okurlarsa okusunlar, arama motoru optimizasyonunu tekniklerine hakim olmaları, hem iş bulma konusunda kolaylık sağlayacak, hem de kendi işini yapacağı zaman işini geliştirme konusunda bir adım ileride olacaktır.

Günümüzde ürün ve hizmet satışlarının büyük bir kısmı internetten gerçekleşmesi nedeniyle, hemen hemen her sektör artık Google’da yer alma gayretinde. Üniversitelerde bu eğitimleri genel katılım olarak tüm öğrencilere sunuyor ve kariyerlerinin gelişimine katıda bulunuyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...