SabancıDx HR-WEB ile Avrupa’da ilk 10’da

SabancıDx HR-WEB  ile Avrupa’da ilk 10’da

TEKNOLOJİ Haberleri

SabancıDx’in anahtar teslim dijital insan kaynakları platformu olan HR-WEB, HR Tech Outlook tarafından 2018’in Avrupa’daki En İyi İK Teknoloji Sağlayıcısı’ndan biri seçildi.

ÖMER TEMÜR

Avrupa’daki 500’ün üzerinde İK Teknoloji Çözümü Sağlayıcısı arasından ilk 10’a giren HR-WEB, çalışan kademelerindeki sorumluluğu işlemenin yanı sıra işe alım, çalışan katılımı ve performansı gibi birçok İK sürecini otomasyona geçirip çalışan davranışlarının izlenmesini kolaylaştırıyor. SabancıDx Genel Müdürü Burak Aydın “HR-WEB, kullanıcıları dağınık belge ve elektronik tablolarla uğraşmaktan kurtarıp İK süreçlerini kolay ve verimli bir şekilde yönetmeyi sağlayan tek bir platform sunuyor.  SabancıDx markasını tercih eden müşterilerin yönetici-çalışan arasındaki etkileşimleri artarken maaş bordroları, ikramiye ve diğer İK operasyonlarını işleme süresi kısalıyor” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...