Insurtech HUB girişimcilere destek olacak

Insurtech HUB girişimcilere  destek olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Sigorta sektöründe yeni teknoloji ve inovasyonların önünü açmayı hedefleyen Insurtech HUB, Yıldız Teknopark bünyesinde faaliyetlerine başladı.

ÖMER TEMÜR

Yenilikçi startup projelerinin her birine yaklaşık 1 milyon avroya varan yatırımlar bulmayı amaçladıklarını belirten Insurtech HUB Genel Müdürü Andrew Warburton, “Dünya genelinde bugüne dek Insurtech girişimleri yaklaşık 25 milyar dolar yatırım almayı başardı. Şu ana kadar Insurtech HUB Türkiye’ye 30’dan fazla startup programı başvurusu oldu. Bunlardan yaklaşık 10 tanesi kuluçka ve hızlandırma programlarına alındı. Sigorta sektörü ile girişimciler arasında ve girişimci ile yatırımcı arasında bir köprü görevi görecek olan Insurtech HUB, 5 yılda 100’ü aşkın başarılı startup’ı desteklemeyi hedefliyor” diye konuştu. Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci de Insurtech girişimlerinin başvurularının alınmaya başladığını belirterek, “Sigortacılıkla ilgili fikri olan herkesi bekliyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...