Sevgililer Günü’nde satışlar patlıyor

Düzenleyen:
Sevgililer Günü’nde satışlar patlıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

∂ Sevgililer Günü yaklaşırken, evlilik teklifi hazırlıkları da hızlanıyor. Bu dönemde teklif için gül yaprağından muma, konfetiden balona kadar gerekli tüm ürünlerin yer aldığı evlilik teklifi paketlerinin satışı da katlanıyor.

ÖMER TEMÜR

GittiGidiyor’un verilerine göre, romantik paket satışları adet bazında şubat ayında aylık ortalamanın üç katına çıkıyor. Romantik paketlerin yüzde 85 oranında erkek kullanıcılar tarafından satın alındığını belirten GittiGidiyor Pazarlama Direktörü Feyza Dereli Fedar “Bu yıl da benzer satış rakamlarının yakalanacağını düşünüyoruz. En fazla tercih edilen 100 TL’lik paketlerde gül yapraklarından balon, tealight mum, romantik kart, konfeti ve çikolata gibi pek çok farklı ürün bulunuyor. Evlilik teklifi paketleri üç büyük şehirden sonra en çok Bursa, Antalya, Kocaeli, Mersin ve Gaziantep’ten satın alınıyor. En yüksek talep, 26-30 yaş aralığındaki kullanıcılardan geliyor” dedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...