PC’nin klavyesini dizüstüne taşıdı

Düzenleyen:
PC’nin klavyesini  dizüstüne taşıdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Tayvan merkezli teknoloji firması Acer, New York’ta düzenlediği global etkinlikle bu yıl pazara sunacağı Helios 700 ve Helios 300 modellerini tanıttı.

9. Nesil Intel Core i9 işlemcilerle gelen yeni Predator Helios 700, NVIDIA GeForce RTX 2080 veya 2070 GPU ve 64 GB’a kadar DDR4 bellek taşıyor. 3 ms tepki süresine sahip 17 inç 144 Hz FHD IPS ekranı olan Helios 700’de, 5 adet hoparlör ve bir subwoofer’dan oluşan ses sistemi de bulunuyor. Cihazda yer alan ve öne doğru kayabilen HyperDrift klavye ise masaüstü klavye rahatlığı sağlıyor. Klavye daha yakına geldiği için oyuncular ellerini fazla uzatmadan 17 inç ekrana daha uygun bir mesafeden bakabiliyor. Ayrıca klavye öne kaydırıldığında üstte ve ekranın altında iki adet ek hava girişi açılıyor. Böylece dizüstü bilgisayarın üst kısmına doğrudan hava akımının artması sağlanıyor. 
Yeniden tasarlanan Predator Helios 300 ise orta seviye oyuncu dizüstü bilgisayarlarında çıtayı yükseltiyor. Oyuncular 9. Nesil Intel Core i7 modellerine kadar işlemci seçenekleri ve NVIDIA GeForce RTX 2070 GPU ile üst düzey performansın tadını çıkaracak, Turbo tuşu ile de tek dokunuşla hız aşırtma yapabilecek. Killer DoubleShot Pro ise hızlı ve kesintisiz ağ bağlantısı sunuyor. Nisan ayı içerisinde satışa çıkacak olan Predator Helios 700’ün yurt dışı satış fiyatı 2.699 avro, Helios 300 ise 1.499 avro. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...