İşletmeler Paraşüt ile ‘otopilot’a geçiyor

İşletmeler Paraşüt ile  ‘otopilot’a geçiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’deki 11 bin işletmeye bulut üzerinden muhasebe hizmeti veren Paraşüt ‘Otopilot’ uygulaması ile ön muhasebeyi otomatiğe bağladı.

ÖMER TEMÜR

KOBİ’ler için finansal operasyonları yük olmaktan çıkartıp, büyüme yolculuklarında KOBİ’lerin yanında yer almak istediklerini dile getiren Paraşüt Kurucu Ortağı ve CEO’su Sean X Yu, “Günlük mesaisinin yüzde 50’sini veri girişi ve verilerin yönetilmesine harcayan KOBİ’ler için dijital dönüşümü ön muhasebeden başlattık. Paraşüt ile işletmeler ön muhasebe için bir ayda harcanan toplam süreyi  250 saatten 28 saate kadar indiriyor” dedi.
Paraşüt olarak tek hedeflerinin, kullanıcıların ön muhasebe tutmasını sağlamak olmadığını vurgulayan Paraşüt kurucu ortağı Fahri Özkaramanlı da “Otopilot’u, Paraşüt’ün dijitalleşmeye ve geleceğe doğru attığı büyük bir adım olarak tanımlayabiliriz. Otopilot ile manuel iş yükünü azaltarak zaman kaybının önüne geçmeyi, hatalı veri girişini minimuma indirmeyi ve kullanıcılarımıza finansal verilerini yorumlamak için daha çok vakit bırakmayı hedefliyoruz. Yani kullanıcılarımızın zamandan kazanarak, vakitlerinin çoğunu işletmelerinin geleceğine yön vermek için harcamalarını amaçlıyoruz. Otopilot vizyonumuz kapsamında, kullanıcılarımıza Akıllı Banka Hesap Takibi, e-Fatura, e-Ticaret entegrasyonu, Teşvikmatik, Cepten Fiş Okuma (CFO) ve Mobil Barkod Okuyucu özelliklerini sunuyoruz” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...