iPhone XR çift arka kamerayla gelecek

Düzenleyen: / Kaynak: Yeni Şafak
iPhone XR çift arka kamerayla gelecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / Yeni Şafak

Apple’ın geçtiğimiz yıl tanıttığı ‘uygun fiyatlı’ iPhone XR modeli kullanıcılar tarafından büyük beğeni toplamıştı. Ülkemizde de satışa sunulan iPhone XR’ın güncellenmiş versiyonuna ait konsept çizimleri sızdırıldı. Kamerasıyla dikkatleri çeken iPhone XR’ın yeni versiyonu çift arka kameraya sahip olabilir.

Akıllı telefon modellerinin tanıtımı öncesinde sızdırılması geleneği tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak iPhone XR’ın yeni versiyonuna ait olduğu belirtilen bazı görüntüler servis edildi. Tek kamerasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran iPhone XR’ın 2019 versiyonunda çift arka kamera olması muhtemel. 2019 iPhone XR’ın 2 kat optik yakınlaştırma yapması bekleniyor. 12 MP çözünürlükteki kameralara dörtlü LED flaş ve küçük bir mikrofon eşlik ediyor.

2019 iPhone XR USB-C kullanabilir

Apple’ın bu yıl tanıtacağı amiral gemisi serisinde görmeyi beklediğimiz süper geniş açılı kamera bu konsept çizimlerinde yer almıyor. Firmanın geniş açılı lensi iPhone XI ve iPhone XI Max modellerinde kullanacağı söylentileri dolaşıyor. 2019 model iPhone XR yine 6.1 inç LCD ekrana sahip olacak. Ayrıca yeni cihazda Lightning yerine USB-C bağlantısının kullanılması muhtemel.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...