Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Music2Deal.com Türkiye’de

Music2Deal.com Türkiye’de

TEKNOLOJİ Haberleri

Kendi geliştirdiği yazılımı ve ürettiği müzikler ile 30 ülkede 700’den fazla firmaya telifli müzik, anons ve jingle yayını hizmeti sunan SMG, dünyanın en büyük online müzik endüstrisi platformu Music2Deal.com ile iş birliğine gitti.

ÖMER TEMÜR

İş birliği kapsamında SMG, Music2Deal.com’un Türkiye temsilciliğini yürütecek.  Music2Deal.com’un tüm dünyada 10 binin üzerinde müzik endüstrisi profesyoneline ulaşma imkânı sunduğunu belirten SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Gürer Alimgil “Dünyanın önde gelen müzik kurumlarından Berklee Music Online, MIDEM, SAE, IMMF, Future Music Forum, Musexpo, Shibuya Showcase Festival bu ağı kullanıyor. Stuart Epps, Tony Catania, Charles Foskett ve Allen Johnston gibi yapımcı ve danışmanlara da platform üzerinden ulaşmak mümkün. Music2Deal.com ile Türkiye müzik endüstrisinin yüzde 80’inine ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...