Twitter Çöktü mü? | Neden Tweet atılmıyor? | Twitter'dan ilk açıklama

Düzenleyen:
Twitter Çöktü mü? | Neden Tweet atılmıyor? | Twitter'dan ilk açıklama

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter'a giren kullanıcılar kötü bir sürprizle karşılaştı. Paylaşım yapamayan ve görüntüleme sorunu yaşayan kullanıılar internette "Twitter çöktü mü? Twitter'a ne oldu? Neden tweet atılmıyor?" şeklinde aramalar yapmaya başladı. Peki Twitter çöktü mü? Twitter'a ne oldu? Neden tweet atılmıyor? İşte Twitter'dan ilk açıklama...

Twitter çöktü mü? Twitter'a ne oldu? Neden tweet atılmıyor? Popüler sosyal medya platformu Twitter erişim sıkıntısı ile gündemde. Bunun akabinde kullanıcılar "Twitter çöktü mü? Twitter'a ne oldu? Neden tweet atılmıyor?" şeklinde aramalarla sorunun ne olduğunu internette araştırmaya başladı. Peki Twitter çöktü mü? Twitter'a ne oldu? Neden tweet atılmıyor? İşte Twitter ile ilgili merak edilenler ve Twitter yönetiminden ilk açıklama...

Twitter Çöktü mü? | Neden Tweet atılmıyor? | Twitter'dan ilk açıklama

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? TWİTTER'A NE OLDU? NEDEN TWEET ATILMIYOR?

Popüler sosyal medya platformu Twitter’da bir süredir tweet paylaşmakta sorun yaşanıyor.  

Dünya genelinde pek çok kullanıcı yaşadıkları bu sorunu diğer sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlar ile dile getiriyor. 

Uygulamaya giriş yapabilen kullanıcılar, tweet atmakta, bildirim almada, tweet'leri görüntülemede sorun yaşıyor. Ayrıca bazı kullanıcılar trend topic listesini de görüntüleyemediklerini belirtiyor.

TWITTER'DAN İLK AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Twitter kanadından yapılan açıklamada sorunun varlığı kabul edildi. Aynı açıklamada platformun en kısa sürede sorunsuz bir şekilde çalışır hale getirilebilmesi adın çalışıldığının altı çizildi. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...