Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cepten somon gelecek

Cepten somon gelecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Carrefoursa, Hepsiburada’da market satışlarına başladı. Sekiz bin ürünün satışa sunulduğu markette taze meyve sebze ile et ve balık satışa da yapılacak.

ÖMER TEMÜR

İlk etapta İstanbul’da belirli semtlerde başlayacak hizmet yeni yılla birlikte Türkiye geneline yaygınlaştırılması planlanıyor. Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ, soğuk zincire uygun yüzlerce araç ile dağıtım yapacaklarını belirterek “Hepsiexpress’den sipariş veren müşterilerimizin sepetindeki yaş sebze-meyveden sağlık-kozmetiğe, et-balık-tavuktan süt ürünlerine uzanan tüm ürünler, onlara en yakın CarrefourSA mağazasından tedarik edilerek gün içinde seçtikleri zaman diliminde kendilerine ulaşacak” dedi. CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu da ilk etapta 8 bin ürünün satışa sunulacağını belirterek “Bunu 25 bine çıkaracağız. Carrefoursa olarak ciromuzun yüzde 2’si dijitalden geliyor. Hedefimiz bu oranı iki üç sene zarfında yüzde 5’lere kadar çıkarmak” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...