Samsung “interneti tadında kullan” diyecek

Samsung “interneti  tadında kullan” diyecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung, internet kullanımı konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla ‘İnterneti Tadında Kullan’ kampanyası başlattı.

ÖMER TEMÜR

Kampanya kapsamında sene sonuna kadar ‘Hayatı Kaçırma’ ve ‘Ekransız Ebeveynlik’ ile ilgili filmler dijital ortamda paylaşılacak. Samsung Türkiye Kurumsal Marka ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Gökpınar, “İki yıl önce yola çıktığımız ‘Siber Zorba Olma!’ gibi büyük ilgi gören kampanyamızın ardından şimdi de ‘İnterneti Tadında Kullan’ isimli dijital farkındalık kampanyamızı başlatıyoruz. ‘İnterneti Tadında Kullan’ isimli dijital filmimizi Samsung’un tüm dijital iletişim kanalları aracılığı ile geniş kitlelere yayarak internetin sorumlu kullanımına yönelik farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Dijital iletişimimiz kapsamında sene sonuna kadar ‘Hayatı Kaçırma’ ve ‘Ekransız Ebeveynlik’ ile ilgili çekeceğimiz filmleri de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
Psikiyatrist/Psikoterapist Dr. İbrahim Bilgen de Türkiye’de internette geçirilen zamanın yedi saate ulaştığına dikkat çekerek, bunun da birçok psikolojik bozukluğu beraberinde getirdiğini söyledi. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Rodopman Arman ise çocukların çevrim içi tehlikelere karşı ebeveyn denetiminin önemli olduğu belirterek projenin bu anlamda farkındalığı artıracağını dile getirdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...