İnstagram'da takipten sizi kimler çıkarmış öğrenin

Düzenleyen:
İnstagram'da takipten sizi kimler çıkarmış öğrenin

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal medya kullanıcıların en çok merak ettiği konuların başında “takipçi”ler geliyor. Özellikle “takibe-takip” anlayışının yaygın olduğu Instagram’da kimlerin takipten çıktığını merak eden kullanıcılar farklı uygulamalara yöneliyor. Bu durum ister istemez zararlı yazılımlara davetiye çıkarırken Denizlili bir girişimci tarafından geliştirilen Liker Analyzer uygulaması güvenli bir şekilde Instagram’da analiz yapmanıza imkân sağlıyor.

Ömer Temür - Tüm beğenileri, beğenenleri, takipçileri, geri takip etmeyenleri, yorumları, etiketleri, paylaşım yapmak için en iyi zaman aralıklarını raporlayan uygulama, etkileşime göre ayrıca Instagram skoru üretiyor. Böylece ülke ve şehir dağılımına göre Instagram hesaplarından Liker Analyzer Lig’i oluşturuyor. Liker Analyzer Lig’e katılanlar yeni takipçi kazanırken aynı zamanda kullanıcılar takip edilecek yeni hesaplar keşfediyor. Hayranlar listesinde, kullanıcının paylaşımlarını en çok beğenen hesaplar ve en popüler gönderiler tarihleriyle birlikte sıralanıyor. En çok etkileşim kazandıran zaman aralıklarının analizi ile kullanıcıların paylaşım yapma stratejilerine ipuçları sunuyor. Kısa sürede Amerika, İngiltere, Fransa, Brezilya ve Türkiye başta olmak üzere 30’dan fazla ülkede kullanıcıya ulaştıklarını belirten Liker Analyzer Ürün Müdürü Mehmet Ali Sabuncuoğlu “Kısa sürede ağızdan ağıza yayılarak oluşan yoğun talep, yatırımlarımızın doğruluğunu tüm ekibe ispatladı. Türkiye’yi katma değer üreterek oyun kuran ülkeler listesinde üst sıralara taşımak için motiveyiz. Nitelikli işlenmiş veri analizi ile mobil trendlerin bilgi kaynağı olmayı hedefliyoruz” dedi. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...