Yerli fintek Payguru İngilizlere satıldı

Yerli fintek Payguru İngilizlere satıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Peak Games'in ardından bir satış da fintek alanında geldi. Yerel ödeme platformu Payguru satış için Londra merkezli girişim sermayesi şirketi Helios Investment Partners destekli TPAY MOBILE ile anlaşmaya vardı.

ÖMER TEMÜR

Satış işlemi Rekabet Kurumunun onayının ardından resmî olarak tamamlanacak. Satın alımın ardından Payguru'nun yönetiminde ve operasyonlarında herhangi bir değişiklik olmayacak. Payguru Yönetim Kurulu Başkanı Işık Uman ve Payguru Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ergüney, birleşmeden sonra oluşacak bölgesel pozisyonlarda görev alacak.
Orta Doğu ve Afrika'nın (MEA) önde gelen ödeme çözüm sağlayıcısı olan TPAY MOBILE, üye iş yerlerinin tek bir entegrasyon yoluyla 580 milyondan fazla tüketiciden mobil ödeme veya dijital cüzdan uygulamaları aracılığıyla ödeme kabul etmesini sağlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...