Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldız Teknopark’ın yeni genel müdürü Orhan Tanışman oldu

Yıldız Teknopark’ın yeni genel müdürü Orhan Tanışman oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Yıldız Teknik Üniversitesinde faaliyetlerine başlayan ve bugün‘ Türkiye’nin en başarılı teknoparkı olan Yıldız Teknopark’ın Genel Müdürlük görevine Orhan Tanışman getirildi.

ÖMER TEMÜR

Çalışma hayatına Marmara ve İstanbul Üniversitelerinde araştırma görevlisi olarak başlayan Tanışman, 25 yılı aşkın bir süre zarfında İhlas Holding’in farklı bölümlerinde yatırım, finans, iletişim ve dijital dönüşüm alanlarında üst düzey yöneticilik görevleri yaptı. Son olarak İhlas Holding Bütçe, Raporlama ve Yatırımcı İlişkilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, İhlas Yayın Holding ve İhlas Gazetecilik şirketlerinde de Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.
Yatırımın yönetilmesi ve finansal teknolojiler alanında önemli tecrübeye sahip olan Orhan Tanışman, halka arz edilen iki şirketin yöneticiliğini üstlendi. Girişim sermayesi yatırım fonu kurulmasına ve sürdürülmesine öncülük eden Orhan Tanışman, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) ve Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) üyesi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...