Sistem Global'dan Dijital Kalfa'm

Sistem Global'dan Dijital Kalfa'm

TEKNOLOJİ Haberleri

Sistem Global Danışmanlık, mali müşavirlerin geleceği şimdiden yakalamalarını sağlamak için Kalfa’m Projesi’ni hayata geçirdi.

ÖMER TEMÜR

Kalfa’m, mali müşavirlerin günlük iş yükünü yüzde 80 azaltırken, teknoloji destekli yeni nesil servis hizmeti ile Mali Müşavirlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunacak. Kalfa’m gerekli tüm resmî kayıtları yaparak, tüm mizan, beyan ve müşteri bazlı mali raporları üretip, doğru zamanda ve denetlenmiş olarak mali müşavirin emrine ve onayına sunuyor. Sistem Global Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karslıoğlu “Kalfa’m ülkemizin önemli yazılım gruplarının bir araya gelerek oluşturduğu bir ürün. Kalfa’m uçtan uca ilk mesleki dijitalleşme örneği olarak kayıtlara geçti. Kontrol edilmiş güvenilir, doğru zamanlı ve çok uygun maliyetlerde sonuç üreterek, mali müşavirlerin mesleklerinin esası olan katma değer üretme ile aktif müşavirlik yapma imkanı sağlayan Kalfa’m meslek profesyonellerinin yolunu aydınlatacak” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...