Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FinTech’ler yarışıyor

FinTech’ler yarışıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Visa ve Hackquarters ortaklığında hayata geçen Visa İnovasyon Programı’nın üçüncü dönemi başladı. Yeni dönemle birlikte Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan’daki Visa İnovasyon Programları tek bir çatı altında toplanarak bölgesel bir hâle getirildi.

ÖMER TEMÜR

Türkiye'den programa altı fintech katılırken, başarılı olanlar Visa’nın Güneydoğu Avrupa bölgesindeki iş ortakları ve uzmanlarla ile çalışma fırsatı elde edecek. Visa Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Berna Ülman, "Visa İnovasyon Programı ile iki sene önce ülkemizde ödemeler ekosisteminin büyümesi ve çeşitlenmesi amacıyla yola çıkmıştık. Geçtiğimiz iki dönem programımıza katılıp başarıyla tamamlayan fintech’lerden yurt dışına açılanlar, yeni ürünler ortaya çıkaranlar, yerel ve uluslararası iş ortaklarımızla beraber çalışmaya başlayanlar oldu. Programımız 3. döneminde kapsamını genişleterek Güneydoğu Avrupa’da bölgesindeki diğer Visa İnovasyon Programları ile birleşiyor. Programın bölgesel olarak genişlemesinin FinTech’lerin geliştirdikleri yerel çözümleri uluslararası pazarlara ihraç etmeleri yolunda da fayda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...