İkinci el cepte sahteciliği bitirecek yazlım

İkinci el cepte sahteciliği bitirecek yazlım

TEKNOLOJİ Haberleri

Cep telefonu bakım ve onarım sektöründe faaliyet gösteren Oppa Teknik, geliştirdiği yazılım programıyla hem Türkiye hem de uluslar arası boyutta geçerliliği olan ekspertiz yazılım çözümlerini kullanıcıların hizmetine sundu.

Oppa Teknik kurucu ortağı Yusuf Yıldırım, Türkiye’nin cep telefonu teknik servisinde dünya üçüncüsü olduğunu belirterek geliştirdikleri yazılımla ikinci el telefon satımında alıcı ve satıcıları koruma altına aldıklarını söyledi. Yıldırım, “Cihazda değişen parçalar ekspertiz raporuyla öğreniliyor. Cep telefonunu hiç açmadan, bir dakika içinde değişen parça varsa öğrenilebiliyor. Kullanıcı bilgilerine kesinlikle erişilmiyor. Cihazın alım- satım tarihine kadar olan tüm sürecin yanı sıra herhangi bir adli kaydı olup olmadığı ortaya çıkarılıyor. Geliştirdiğimiz yazılım sayesinde cep telefonu açıldığında içinden parça alınıyor algısı tamamen ortadan kalkacak. Teknik servislere güven % 100 sağlanmış olacak. Ekspertiz garantisi de veriliyor” dedi.  Ürünlerin tamir görüp görmediğinin öğrenilmesini isteyen kullanıcılar bu hizmetten 50 TL karşılığında yararlanabilirken, kapsamlı bilgi için 100 TL ödeyerek rapora sahip olunabiliyor.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...