Ebeveynlere uzman desteği

Ebeveynlere  uzman  desteği

TEKNOLOJİ Haberleri

Kızlarının doğumunda ve sonrasında yaşadıkları sıkıntılardan yola çıkan Eray Uğurelli tarafından kurulan ve 10 farklı kategoride online uzman desteği sağlayan Kidolog.com yurt dışında büyüyor.

ÖMER TEMÜR

15 Şubat tarihinde yayına başlayan Kidolog.com, şu anda Türk Cumhuriyetleri, İngiltere, Fransa, Hollanda gibi 18 farklı ülkeden Türkçe konuşan yüzlerce danışmana hizmet veriyor. “Bilinçli Ebeveynler, Mutlu Nesiller” ilkesiyle yol aldıklarını vurgulayan Kidolog Kurucu Ortağı ve CEO’su Eray Uğurelli, başta İngilizce olmak üzere farklı dil hizmetlerini ekleyerek, bir yıl içinde uluslararası bir marka olmayı planladıklarını belirtti. Kidolog’da ücretsiz ön görüşme, uzmana sor butonu, müsaitlik talebi, yazı, podcast ve video içerikleri gibi ebeveynlerin kolayca ulaşabileceği ücretsiz içerikler bulunuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...