Apple iPhone 13'ü tanıtıyor, işte fiyatı

Düzenleyen:
Apple iPhone 13'ü tanıtıyor, işte fiyatı

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji firması Apple yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Apple, yeni iPad ile iPhone 13 modellerini tanıtıyor. Peki, iPhone 13'ün fiyatı ne kadar olacak? Yeni özellikleri ne? İşte bütün ayrıntılar...

Her yıl eylül ayının ikinci haftası düzenlediği etkinlik ile yeni iPhone modellerini tanıtan Apple, yine yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Apple, geçen sene gecikmeli olarak tanıtılan iPhone 12’lerin aksine iPhone 13 ailesini tam zamanında tanıtıyor. Etkinlikte iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinin yanı sıra Apple Watch Series 7 ile 3. nesil AirPods modelleri gösterilecek.

Apple iPhone 13'ü tanıtıyor, işte fiyatı

YENİ IPAD SÜRPRİZİ
Ancak Apple, kullanıcılara bir sürpriz yaparak yeni iPad'i duyurdu. Yeni iPad geçen yılın iPad'inden yüzde 20 daha hızlı. Yeni iPad'de A13 Bionic çip bulunacak, bu da birçok özelliğin daha hızlı kullanılmasına imkân sağlayacak. Kamerası 12 megapiksel ve geniş açılı olacak. Akıllı klavye aksesuarlarını ve Apple Pencil'ı destekleyecek. Yeni iPad'le gözleri yormayacak, odanın ışığına göre ekranı ayarlayan bir özellik de geliyor. Yeni iPad 329 dolardan başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak. Bugünden itibaren ön sipariş verilebilecek, haftaya ise satın almak mümkün olacak.

Apple iPhone 13'ü tanıtıyor, işte fiyatı

IPAD MİNİ
Bunun ardından yeni iPad mini de tanıldı. Yenilenen tasarımıyla karşımıza çıkan iPad mini, Liquid Retina ekrana sahip. Dört farklı renki bulunacak. Renklerde ise pastel tonlar tercih edilmiş. Yeni iPad mini bir önceki nesillere göre her açıdan epey hızlı. Diğer iPad modelleri gibi Type-C bağlantısına sahip olacak. iPad mini 5G destekleyecek. Arka kamerası da 12 megapiksel. Yeni iPad mini'nin fiyatı 499 dolardan başlayacak.

Apple iPhone 13'ü tanıtıyor, işte fiyatı

 

APPLE WATCH DAHA HIZLI ŞARJ OLACAK
Bu arada, Yeni Apple Watch Series 7'nin de fiyatı belli oldu. Saat, 399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Yeni Apple Watch eski kayışlar ile kullanılabilir olacak. 5 farklı renkte kayış ile piyasaya sürülecek. En büyük sıkıntısı ise yine her gün şarj etme zorunluluğu... Ancak yüzde 33 oranında daha hızlı şarj olması sevindirici bir haber.

Apple iPhone 13'ü tanıtıyor, işte fiyatı

İŞTE IPHONE 13
Sonunda iPhone 13 tanıtıldı. iPhone 13'te tasarım anlamında küçük değişiklikler yapılmış. iPhone 13, 12'ye göre yüzde 28 daha parlak. Yeni işlemci A15 Bionic. işlemci 6 çekirdeğe sahip olacak. iPhone 13 ve 13 mininin 12 megapiksellik geniş açılı bir kamerası bulunuyor. 13'e 'Cinematic Mode' adlı yeni bir özellik geliyor. iPhone 13 için 60 ülke ve bölgede 5G desteği sunulacak.

FİYATI BELLİ OLDU
iPhone 13 mini bir önceki modele oranla 1,5 saat daha fazla pil ömrü olacak. iPhone 13 mini 699 dolardan, iPhone 13 799 dolardan satılacak. Telefonların depolama seçenekleri ise 128 GB, 256 GB ve 512 GB.

Apple iPhone 13'ü tanıtıyor, işte fiyatı

 

 

IPHONE PRO VE PRO MAX
iPhone 13 Pro modelleri de dört renk seçeneğine sahip. IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı. Pro modellerinde 4 yerine 5 çekirdekli GPU yer alacak. Pro modelleri Super Retina XDR ve 1000 nits parlaklığında ekrana sahip olacak. 120Hz ekran yenileme hızı teknolojisi iPhone 13 Pro modellerinde yer alacak. Pro 13 modeli 6.1, Pro 13 Max modeli ise 6,7 inç büyüklüğünde. Hem video hem de fotoğraf için 3x optic zoom özelliği getirildi. Makro çekim özelliği de iPhone 13 Pro modellerinde mevcut. Bütün kameralarda gece modu var. iPhone 13 Pro fiyatı 999 dolar, iPhone 13 Pro Max fiyatı 1.099 dolar. iPhone Pro 13 modelleri için 1 TB depolama seçeneği geldi.



 

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...