'2025 yılına kadar dünyada bir milyar insana dokunacağız'

'2025 yılına kadar dünyada bir milyar insana dokunacağız'

TEKNOLOJİ Haberleri

İşletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business, 24-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Ayvalık İş Forumu 2021’e sponsor oldu.

ÖMER TEMÜR

İş dünyasının temsilcilerinin bir araya geldiği etkinlikte konuşan Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy “Topluma hizmet götürmeyi yalnızca devletin sorumluluğu olarak görmemek gerekiyor. Şirketlerin, ticari faaliyetleri kadar sosyal sorumluluklarını da önceliklendirmesi ve kurumsal vatandaşlık bilinciyle hareket etmesi önem taşıyor. Yaptığımız her işin bir amaca hizmet etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu inançla, tüm dünyada amaç odaklı bir şirket olma hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda tüm dünyaya bir söz de verdik: 2025 yılına kadar bir milyar insanın hayatına dokunacağız ve operasyonlarımızdan kaynaklı çevresel etkimizi yarıya indireceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...