Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Twitter kullanıcılarını sevindiren karar: Fotoğraflar tam boy gösterilecek

Düzenleyen:
Twitter kullanıcılarını sevindiren karar: Fotoğraflar tam boy gösterilecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter, mobil uygulamada kullanıma sunduğu 'tam boy görsel' özelliğini web sürümüne de getirdi. Bu özellikle birlikte kullanıcılar, paylaşılan fotoğrafı tam boy görmek için tıklamak zorunda kalmayacak.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında gelen Twitter, kullanıcılarının uygulamada görmek istediği özellikleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Twitter, tam boy görmek için tıklamak zorunda kalınan fotoğraf gösterimini değiştirdi.

Uygulama, gönderilerde tek bir şekilde paylaşılan fotoğraflara yeni bir standart getirdi. İlk günden bu yana hem veri tüketimini dengelemek hem de genel tasarımın çizgilerine uyması açısından ana sayfada fotoğraf gösterimini kırparak veren Twitter, fotoğraf gösteriminde değişikliğe gitti.

TAM BOY GÖSTERİLECEK

Twitter, daha önce otomatik kırpma uyguladığı fotoğrafları artık tam boyutlu olarak gösteriyor. Daha önce mobil uygulamada yapılan değişiklik şimdi web sürümde de geçerli hale geldi. Twitter’ın getirdiği bu değişiklikle birlikte platformlar arası resim paylaşımının kolaylaşması bekleniyor.

Önceden Instagram ve Facebook için hazırlanan kare görseller Twitter’a atıldığında görsel otomatik olarak zoomlanarak fotoğraf 16:9 oranında gösteriliyor ve kötü bir görüntü ortaya çıkmasına neden oluyordu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...