Missafir, 15 milyon dolar büyüklüğe ulaştı

Missafir, 15 milyon dolar büyüklüğe ulaştı

TEKNOLOJİ Haberleri

Kasım 2018’de kurulan ve kısa/orta vadeli ev kiralama yönetim platformu olarak hizmet veren Missafir, 15 milyon dolar değerlemeyle köprü yatırım turunu tamamladı.

ÖMER TEMÜR

Missafir 2020’nin ilk yarısında 1,9 milyon dolar, 2020’nin sonunda ise 3 milyon dolar değerleme ile yatırım almıştı. Missafir, ev sahiplerinin hızlı ve güvenilir bir modelle evlerini kiralamalarını sağlıyor. Hizmet verdiği evlerde konaklayanlara ise 7/24 iletişim desteği, konsiyerj ve temizlik hizmetleriyle 5 yıldızlı otel kalitesinde konaklama hizmeti veriyor. Missafir’in kurucusu Mehmet Yüksel “Pandemide gerçekten zorlu günler geçirdik, şu an dahi potansiyelimizin altındayız ancak yaşanan bütün zorluklara rağmen çok hızlı bir büyümeyle 800 eve ulaştık ve 2021’in ilk 9 ayında bir önceki yıla göre 5 kat büyümeyi başardık” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...