Samsung, Android 12 tabanlı yeni güncellemeyi alacak telefonları açıkladı

Düzenleyen:
Samsung, Android 12 tabanlı yeni güncellemeyi alacak telefonları açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2022’ye girmeden hemen önce Android 12 ve One UI 4.0 güncellemesini alacak cihazları duyurdu. Galaxy S20 (S20 FE dahil) serisi ve Galaxy Note 20 serisi birçok cihaz güncellemeleri alacak.

Küresel çapta akıllı telefon piyasalarının hakimi Samsung, Android işletim sisteminin en son sürümünü üst model cihazlarına sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü modellerin yanı sıra bu yıl piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonlarına şimdi de Android 12'yi sundu.

Samsung, güncellemeler dünyasında hızlı hareket ediyor. Teknoloji devi geçtiğimiz gün bir dizi hatayı düzeltmek için One UI 4.0 güncellemesini duraklattı. Daha sonnra şirket, Galaxy S21 ailesi, Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Flip3 için Android 12 tabanlı One UI 4 güncellemesini yeniden başlattı. 

GALAXY NOTE 20 DE LİSTEDE 

Yalnızca bir gün sonra Samsung, One UI 4'ü daha fazla cihaza göndermeye hazır olduğunu duyurdu. Listeye eklenen cihazlar arasında S20 FE dahil tüm Galaxy S20 ailesi ve Galaxy Note20 ailesi bulunuyor. 

Samsung, Android 12 tabanlı yeni güncellemeyi alacak telefonları açıkladı

GSM Arena'nın haberine göre, Almanya'da yaşayan Galaxy S10e , S10 ve S10+ kullanıcıları da yeni güncellemeyi indirebilecek. 

Samsung, One UI 4’ün şu anda İsviçre ile sınırlı olduğunu açıkladı. Akıllı telefonlardaki Ayarlar > Yazılım > güncelleme menüsünden ‘İndir’ ve ‘yükle’ butonlarına tıklayarak güncellemenin mevcut olup olmadığı ortaya çıkıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...