Apple, iPhone 14 Pro tasarımıyla bir ilki getirecek

Düzenleyen:
Apple, iPhone 14 Pro tasarımıyla bir ilki getirecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, iPhone 14 Pro ve Pro Max telefonlarında yeni bir kamera tasarımını benimseyebilir. Yeni söylentilere göre, teknoloji devinin ön kamerada hem delikli hem de kapsül tasarımı benimsemesi bekleniyor.

iPhone üreticisi şirket, şimdiye kadar hiçbir telefonda kullanılmayan yeni bir ekran tasarımı üzerinde çalışıyor. Yaptığı tahminler ve sızıntılar ile teknoloji dünyasında adını duyuran Ross Young,

Apple’a ait olduğu ileri sürülen mühendislik taslaklarını paylaştı.

IPHONE 14 PRO'DA İKİ KAMERA KESİĞİ 

Görsele baktığımızda, iddia edilen iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ekran tasarımlarında çentikten vazgeçtiğini görüyoruz. Akıllı telefon bunun yerine iki farklı kamera kesiğine sahip. 

Apple, iPhone 14 Pro tasarımıyla bir ilki getirecek

Young, delikte Face ID nokta projektörünün, kapsül şeklindeki bölgede ise ön kamera ve Face ID kızılötesi kamera sensörlerinin bulunacağını ileri sürdü. 

Bu tasarımın büyük olasılıkla Eylül ayında çıkacak 6.1 inç ekranlı iPhone 14 Pro ve 6.7 inç ekranlı iPhone 14 Pro Max için olacağı söyleniyor. Bunun yanı sıra, Apple'ın 6.1 inç iPhone 14 ve 6.7 inç iPhone 14 Max modellerinde çentik tasarımına devam etmesi bekleniyor.  

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...