Instagram kullanıcıları bayılacak! Fotoğrafı paylaşsanız bile artık sorun olmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Instagram kullanıcıları bayılacak! Fotoğrafı paylaşsanız bile artık sorun olmayacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medyanın amiral gemisi platformlarından Instagram, yakında tüm kullanıcılara sunmayı planladığı yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Yeni bir ekran görüntüsü, Instagram’ın paylaşılmış gönderileri kırpma özelliği üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.

Twitter üzerinden yayınladığı sızıntı bilgiler ile teknoloji dünyasında adından söz ettiren Alessandro Paluzzi yine Instagram’ın geliştirmeye çalıştığı bir özelliği ortaya çıkardı. Geçtiğimiz hafta Paluzzi’nin yayınladığı ekran görüntülerine dayanarak, Instagram’da takipçi sayısını gizleme seçeneğinin geleceğini sizinle paylaşmıştık. Bu kez ise yenilik Instagram gönderileri için.

Instagram kullanıcıları bayılacak! Fotoğrafı paylaşsanız bile artık sorun olmayacakPaluzzi, gönderileri profildeki görünümde kırpma özelliğini ekran görüntüleri alarak bu şekilde gösterdi

Instagram kullanıcılarının yararlanabileceği bir işlev daha yolda! Paylaşılan gönderilerinin profilinizde nasıl göründüğünü artık kırparak değiştirebileceksiniz. Paluzzi’nin

yayınladığı ekran görüntüsüne bakarak kırpmanın nasıl olacağını anlayabilirsiniz. Yani gönderiler artık sadece kare şeklinde görünmeyebilir. Ancak bu özellik şu anda geliştirme aşamasında ve henüz kullanıcılara sunulmadı. Bu özellik ile kullanıcılar, profillerini daha fazla özelleştirebilecek. 

INSTAGRAM TAKİPÇİ SAYISINI GİZLEME DE YOLDA!

Bir süredir Instagram, takipçi sayısını gizleme seçeneği üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Böylece kullanıcılar bu tür bilgilerini gizleyerek kendilerini daha rahat hissedebilecek. Elbette bu bir ‘seçenek’ yani takipçi sayısını gizlemek zorunlu olmayacak. 

Takipçi sayısını gizleme seçeneği de henüz geliştiriciler tarafından üzerinde çalışılıyor. Bu nedenle tüm kullanıcılara sunulması için bir süre daha beklememiz gerekecek. Bu arada geçtiğimiz yıl Instagram, beğeni sayısını gizleme özelliğini kullanıcılar için başlatmıştı. Takipçi sayısını gizleme seçeneği de bunun devamı gibi görünüyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...