Tayvanlı Foxconn ile anlaşan General Mobile 5G için hazır

Tayvanlı Foxconn ile anlaşan  General Mobile 5G için hazır

TEKNOLOJİ Haberleri

General Mobile, yüksek hız ve geniş kapsama alanı sunan yerli 5G ürünlerini kullanıcılarının hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

ÖMER TEMÜR

Geçtiğimiz yıl merkezi Tayvan’da bulunan dünyanın en büyük elektronik üreticisi Foxconn ile stratejik ODM tedarikçi iş birliği gerçekleştiren General Mobile, 5G iç ve dış ünite modemler, 5G Mi-Fi, Wi-Fi 6 teknolojisine sahip sabit geniş bant teknolojilerini dünyanın hizmetine sunuyor. General Mobile Strateji ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlkay Cihaner bugüne kadar 35 ülkeye 660 bin adet ihracat gerçekleştirdiklerini belirterek “Foxconn ile yaptığımız stratejik ortaklık ile geniş bant alanında dünyanın ilk üç markasından birisi olmayı hedefliyoruz. Kullanıcı deneyimini merkezine alan stratejilerimiz ile 4G bağlantı hızının 10 katı veri iletim gücüne sahip 5G teknolojilerine yoğunlaşarak, markamızın katma değeri yüksek teknolojilere sahip ürün ve çözümlerine yeni bir alan daha ekliyoruz. Dünyanın önde gelen firmaları ile olan lisans anlaşmalarımız, farklı marka ürünlerin birbirleriyle konuşabilecekleri Mesh teknolojilerini de bünyesinde barındırıyor” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...