Yusuf Tekin'den TEKNOFEST ziyareti: Önemli değişimler olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Yusuf Tekin'den TEKNOFEST ziyareti: Önemli değişimler olacak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Anadolu Ajansı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST'e ziyaret gerçekleştirdi. Stantları dolaşıp bilgi edinen Tekin, Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji ürünlerini inceleyip fuar hakkındaki izlenimlerini paylaştı.

Türkiye'nin teknoloji alanındaki gelişmeleri dünyaya tanıttığı, yerli ve milli üretimin sergilendiği TEKNOFEST fuarını ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, izlenimlerini aktardı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TEKNOFEST alanını ziyaret etti. Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST, Etimesgut Havaalanı'nda teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.

Bakan Tekin, etkinliğin ikinci gününde alana gelerek, Milli Eğitim Bakanlığınca kurulan stantları gezdi ve projeler hakkında bilgi aldı. TEKNOFEST'e gelirken ne göreceğini hayal bile edemediğini belirten Tekin, her alanda çok başarılı projelere imza atıldığını söyledi. Bakan Tekin, TEKNOFEST'in düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÖNEMLİ DEĞİŞİMLER OLACAK

TEKNOFEST'in bilim ve teknoloji alanında bir gelenek haline gelmesi gerektiğini ifade eden Tekin, "Teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği bir dönemde eğitimle ilgili gelişmelerin olmasını izlemek artık hayal değil. Önemli değişimler olacak." dedi. Tekin, daha sonra TEKNOFEST'e katılan, Milli Eğitim Bakanlığı stantlarında projelerini sunan öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...