Güven tazeledik

Düzenleyen:
Güven tazeledik

TÜRKİYE Haberleri

G.Saray’ın çalıştırıcısı, “Sahada iyi şeyler gördüm. Hırslı oynadık. Başakşehir ve F.Bahçe maçları öncesi moral oldu” dedi

G.Saray Teknik Direktörü İgor Tudor, Adanaspor önünde takımının ortaya koyduğu futboldan çok oyuncularının mental disiplinini beğendi. “Her hafta daha iyisini yapmak için daha çok çalışıyoruz” vurgusu yapan Hırvat teknik adam, “Sahada arzulu ve hırslı bir takım vardı. Olumlu bir enerji aldım takımımdan. Mutlu oldum. Güzel bir galibiyetti. Taktiksel anlamda da takımda olumlu gelişmeler var. Önümüzdeki 2 önemli maç (Başakşehir-F.Bahçe) öncesinde iyi bir güven tazeledik, moral oldu” ifadelerini kullandı. 
Evet, transfere başladık
“Linnes iyi oynadı. Ahmet Çalık’ın en iyi futboluydu bu. Josue ile birlikte onları tebrik ediyorum” diyen Tudor, Cenk Ergün’ün Chedjou’nun yerine oyuncu transferiyle ilgili açıklamaları için de, “Evet, transfer konusu hakkında çalışmaya başladık” demekle teyitte bulundu. Başkan Dursun Özbek’in “Hâlâ şampiyonluk şansımız devam ediyor” açıklaması sorulan Tudor, “Bu tip beklentiler ve bu tip konularla ilgili olarak çok cevap vermek istemiyorum. Hep kazanmalıyız. Hoca olarak bu tarz konular hakkında konuşmak çok anlamsız. Bir sonraki maçı nasıl kazanmamız gerektiğine odaklanmalıyız. Şimdi önümüzde Başakşehir maçı var” şeklinde konuştu. 

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...