E- devletten yeni düzenleme! Tüm hizmetler E-Devlet'e geçiyor

Düzenleyen:
E- devletten yeni düzenleme! Tüm hizmetler E-Devlet'e geçiyor

TÜRKİYE Haberleri

Son zamanlarda soy bilgisi sorgulama hizmeti ile dikkatleri çeken E-Devlet ile ilgili son dakika bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında dün yapılan E-Devlet koordinasyon toplantısında, tüm hizmetlerin bir yıl içinde elektronik ortamda sağlanması kararı alındı

İlgili bakan yardımcıları ve bürokratların katılımıyla yapılan toplantıda, e-Devlet sistemiyle ilgili yeni dönemin yol haritası belirlendi.

TOPLANTIDA KARARLAŞTIRILDI

Görevlendirmeler ve iş takviminin oluşturulup, e-Devlet’in siber güvenlik ve entegre veri tabanı boyutunun da ele alındığı toplantıda, e-Devlet’in Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ivedilikle entegrasyonunun ve tüm hizmetlerin bir yıl içinde elektronik ortamda sağlanması kararlaştırıldı. Verilen bilgiye göre toplantıda, Türkiye’nin dijital dönüşümünün e-Devlet sistemi üzerine inşa edileceği de vurgulandı.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...