Bu görüntü Sivas'tan! Polis affetmedi...

Düzenleyen:
Bu görüntü Sivas'tan! Polis affetmedi...

TÜRKİYE Haberleri

Sivas'ta "drone"la gerçekleştirilen trafik denetiminde, kırmızı ışıkta geçtiği tespit edilen sürücülere ceza yazıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü  ekipleri, Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde "drone" ile kırmızı ışık denetimi  yaptı.

Kırmızı ışık ihlali yaptığı "drone" ile tespit edilen sürücülere 300  metre ileride bulunan trafik ekipleri tarafından 235 lira para cezası kesildi.

Denetimlerden habersiz sürücülerin kimisi kayıtları görmek isterken  bazısı da hatasını kabul ederek ceza makbuzunu aldı.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakan Kulen, basın mensuplarına  yaptığı açıklamada, amaçlarının kırmızı ışık ihlalini önlemek olduğunu  belirterek, "Son 20 dakika içinde 5 araç kırmızı ışık ihlali yaptı. Amaç  vatandaşımızı yakalayıp cezalandırmaktan ziyade, her türlü teknolojiden  faydalanarak denetimleri yaptığımızı göstermek ve insanımızın yakalanma algısını  artırmak. Herkes kurallara uysun, trafik kuralları hayatımıza işlesin istiyoruz." diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...