Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zonguldak'tan Azerbaycan'a destek konvoyu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Zonguldak'tan Azerbaycan'a destek konvoyu

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Zonguldak'ta sivil toplum kuruluşu (STK) üyeleri ve vatandaşlar, Azerbaycan'a destek için araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Ermenistan güçlerinin Azerbaycan'a yönelik saldırılarına ve Azerbaycan topraklarını işgaline tepki göstermek isteyen STK üyeleri ve vatandaşlar, etkinliğe katılmak için Kozlu ilçesindeki Ilıksu mevkiinde toplandı. Türk ve Azerbaycan bayrakları açan vatandaşlar, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Zonguldak'tan Azerbaycan'a destek konvoyu

Araçlarıyla şehir turu atan, daha sonra Fener Mahallesi'ne gelen grup adına açıklama yapan Hüseyin Cafer Pul, Azerbaycan'a yönelik saldırgan tutumunu ve Azerbaycan topraklarını işgalini yıllardır sürdüren Ermenistan'ın yeniden sivillere yönelik saldırılara başladığını hatırlattı. Ermenistan'ın, son saldırılarıyla bölgede barışın ve huzurun önündeki en büyük tehdit olduğunu bir kere daha tüm dünyaya gösterdiğini aktaran Pul, şunları kaydetti: Ermenistan, uyuşmaz tavrı ve anlaşmadan uzak talepleriyle bir sonuca ve çözüme ulaşılmasını bugüne kadar engelledi. Azerbaycanlı kardeşlerimiz ise sorunun çözümüne her zaman yapıcı yaklaştı fakat zarar gören taraf hep onlar oldu. Ermenistan sivillere yönelik çok sayıda füzeli saldırı gerçekleştiriyor. Bu saldırılar karşısında uluslararası toplumdan ise yine hiçbir ses çıkmıyor."

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...