Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MSB: Bir NATO uçağına ilk kez gece görevinde havadan yakıt ikmali yapıldı

Düzenleyen:
MSB: Bir NATO uçağına ilk kez gece görevinde havadan yakıt ikmali yapıldı

TÜRKİYE Haberleri

Türk Hava Kuvvetleri bir ilke imza attı. NATO’ya ait E-3A AWACS uçağına, Hava Kuvvetleri'ne ait tanker uçağıyla Romanya üzerinde yakıt ikmali yapıldı. Bu görevle, bir NATO uçağına ilk kez gece görevi esnasında havadan yakıt ikmali sağlanmış oldu.

Türk Hava Kuvvetleri, NATO kapsamında bir ilke imza attı. Almanya’dan kalkan ve Güvence Tedbirleri kapsamında görev yapan NATO’ya ait E-3A AWACS uçağına, Türk Hava Kuvvetleri tarafından gece görevi esnasında havadan yakıt ikmali sağlandı.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda; "Almanya’dan kalkan ve Güvence Tedbirleri kapsamında görev yapan NATO’ya ait E-3A AWACS uçağına, Hava Kuvvetlerimize ait KC-135R tanker uçağıyla Romanya üzerinde yakıt ikmali yapıldı. Bu görevle, bir NATO uçağına ilk kez gece görevi esnasında havadan yakıt ikmali sağlanmış oldu." denildi. 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...