MSB: Metina'da 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirdi

Düzenleyen:
MSB: Metina'da 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirdi

TÜRKİYE Haberleri

Mİlli Savunma bakanlığı Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde devam eden Pençe-Şimşek operasyonlarında 3 PKK’lı teröristin kara ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyor. 23 Nisan’da başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında örgüte darbe üstüne darbe indiriliyor.

"Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde devam ediyor." diyen Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı teröristin daha kara ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildiği açıkladı.

OPERASYONLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Şimşek-Pençe Yıldırım Operasyonları ile terör temizliği hız kesmeden devam ediyor.

Terör örgütlerinin kullandığı mağaralar tek tek yerle bir edilirken, Mehmetçik havadan ve karadan zorlu hava ve arazi şartlarına rağmen teröristleri etkisiz hale getiriyor.

23 Nisan’da başlatılan ve kararlılıkla devam eden Pençe Operasyonları’nda, bugüne kadar 140'ın üzerinde terörist etkisiz hale getirildi. Komandolar, operasyon düzenlediği bölgelerde teröristlerin inlerine girerek, kullandıkları mağaraları da birer birer imha ediyor.

 

MSB: Metina'da 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirdi

 

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...