Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Hidroelektrik kapasitesinde ilk 10 ülke arasındayız'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Hidroelektrik kapasitesinde ilk 10 ülke arasındayız'

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İktidarımız boyunca inşa ettiğimiz hidroelektrik santraller ile Türkiye'yi bu alanda, hamdolsun, çok çok farklı bir boyuta taşımayı başardık. Hidroelektrik kapasitesinde ilk 10 ülke arasındayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İktidarımız boyunca inşa ettiğimiz hidroelektrik santraller ile Türkiye'yi bu alanda, hamdolsun, çok çok farklı bir boyuta taşımayı başardık. Bundan sonra da yatırımlara hız kesmeden devam edecek, enerjide ülkemizi inşallah daha da ileri götüreceğiz. Bize güvenin” dedi.

“HİDROELEKTRİK KAPASİTESİNDE İLK 10 ÜLKE ARASINDAYIZ” 

Erdoğan açıklamasında, “Hidroelektrik kapasitesinde ilk 10 ülke arasındayız” dedi. Ayrıca, 31 bin 436 megavat kurulu güç olduğunu, 735 adet hidroelektrik santrali ile toplam elektrik üretimindeki hidroelektrik payının yüzde 20.1 olduğunu belirtti.

'Hidroelektrik kapasitesinde ilk 10 ülke arasındayız'

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...