Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çaykur, patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Çaykur, patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Rize'deki Çaykur, çay fabrikasında kazan dairesinde patlama meydana geldi. Kazada bir fabrika çalışanı hayatını kaybetti bir kişi ise yaralandı. Çaykur, patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Çaykur Genel Müdürlüğü, Rize'nin Hemşin ilçesindeki fabrikalarında meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Çaykur'dan yapılan açıklamada, kuruma ait Hemşin Organik Çay Fabrikası'nın kazan dairesinde meydana gelen kazada çalışanlardan Sinan Taşkıran'ın hayatını kaybettiği, Ramazan Hacısalihoğlu'nun yaralandığı belirtildi.

Çaykur, patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurduHemşin Organik Çay Fabrikası'nın kazan dairesinde meydana gelen kazada çalışanlardan Sinan Taşkıran'ın hayatını kaybettiği, Ramazan Hacısalihoğlu'nun yaralandığı belirtildi.

"KAZANIN MEYDANA GELİŞ NEDENİ ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRILMAKTADIR"

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığı kaydedilen açıklamada, "Teknik ekiplerimizce kazanın meydana geliş nedeni çok yönlü araştırılmaktadır. Elim olayda hayatını kaybeden mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Yaralı çalışanımıza ise acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.


Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...