Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dördü birden menedildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dördü birden menedildi

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

İstanbul'da yolcu seçtikleri belirlenen 4 ticari ticari taksi, trafikten 10 gün süreyle menedildi, araç şoförlerine ise bin 339 lira para cezası uygulandı.

İstanbul Sarıyer'de geçtiğimiz günlerde bir AVM önünde yolcu seçtiklerine dair görüntüleri paylaşılan taksiciler ekipleri harekete geçirdi. Yolcu seçtiği belirlenen 4 ticari taksiye 10 gün süreyle trafikten men edilme, araç şoförlerine ise bin 339'ar lira idari para cezası uygulandı.

Sivil trafik ekipleri AVM önündeki ticari taksilerin faaliyetlerini gözlemledi. Taksişoförlerinin araç dışında bekleyerek gelen vatandaşlara gidecekleri yeri sordukları, yolcu seçtikleri ve araca kabul etmedikleri tespit edildi.

Dördü birden menedildi
4 ticari taksi 10 gün süre ile trafikten menedilirken, araç şoförlerine bin 339 lira para cezası verildi

Yapılan sivil denetimde 34 TDR 84, 34 TBT 43, 34 THD 11 ve 34 TFC 49 plakalı ticari taksi şoförlerinin yolcu seçmeleri üzerine tutanak tutularak, çalışma ruhsatları askıya alınırken, araç şoförlerine bin 339'ar lira idari para cezası uygulandı.

Yolcu seçtiği tespit edilen 4 ticari taksi 10 gün süre ile trafikten men edilirken, araç şoförlerinin Ticari Araç Kullanma Belgesi de 20 gün süre ile iptal edildi.



Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...