Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlandı

Düzenleyen:
Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlandı

TÜRKİYE Haberleri

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında ‘Hakaret’ ve ‘Etkili eylem’ suçlarından milletvekili dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca fezleke hazırlanarak Adalet Bakanlığı’na gönderildi.

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de HDP ile ittifaka tepki gösteren şehit abisinin boynunu sıkmış ve küfür etmişti. Tepkiler üzerine özür dileyen Türkkan, Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa etmişti. Türkkan'ın FETÖ kumpası MİT tırları belgelerini Can Dündar'dan önce kendi sosyal medya hesabından paylaşarak sızdırdığı da ortaya çıkmıştı.

Türkkan'ın milletvekiliğinin düşürülmesi için savcılık tarafından hazırlanarak Adalet Bakanlığı'na gönderilen fezlekenin Meclis'e gönderilmesi gerekiyor.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'de esnafı ziyaret sırasında, şehit yakını bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan boynuna sarılarak bir süre dinlediği kişiye küfretti. İYİ Partili Türkkan'ın küfretmesine tepkiler çığ gibi büyüdü.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...