Bakan Yanık duyurdu: 450-550-600 TL destek! Ödemeler bu cuma başlıyor

Düzenleyen:
Bakan Yanık duyurdu: 450-550-600 TL destek! Ödemeler bu cuma başlıyor

TÜRKİYE Haberleri

İhtiyaç sahiplerine yönelik hazırlanan Aile Destek paketi kapsamında verilen 450-550-600 TL'lik destek ödemelerinin 12 ay boyunca yatırılması planlanırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, destek paketine çalışanlar ve emeklilerin de başvuru yapabileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Aile Destek Programı başvuruları e-devlet platformu üzerinden alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Aile Destek Paketi tarihleri ve detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, "2022 Aile Destek Programı nedir, kimler yararlanabilir?" İşte konuyla ilgili merak edilen soruların yanıtı...

ÇALIŞANLAR VE EMEKLİLER DE BAŞVURU YAPABİLECEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medyadan açıklama yaptı:

Türkiye ürettiği refahı paylaşıyor!
Güçlü bir sosyal devlet olmanın sonucu olarak hayata geçirilen sosyal yardım uygulamamız Türkiye Aile Destek Programına çalışanlar ve emekliler de başvuru yapabilecek.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...