Telefonun çekmediği köy kalmayacak

- Güncelleme:
Telefonun çekmediği köy kalmayacak

Ekonomi Haberleri

Mobil kapsama alanında olmayan yerleşim yerlerine mobil iletişim altyapısının kurulmasına ilişkin ihalede, en düşük teklifi KDV hariç 312 milyon 773 bin lira ile Turkcell verdi.

nbsp;Mobil kapsama alanında olmayan yerleşim yerlerine mobil iletişim altyapısının kurulmasına ilişkin ihalede, en düşük teklifi KDV hariç 312 milyon 773 bin lira ile Turkcell verdi. İhalenin onaylanmasının ardından telefon çekmeyen yerleşim birimlerinde yapılacak altyapıyı bütün operatörlerin kullanmasına izin verilecek. Sözleşme gereği altyapı çalışmaları üç yıl içinde tamamlanacak. Böylece Türkiye'de telefonu çekmeyen köy kalmayacak. Turkcell tarafından yapılan açıklamada, "Bu projenin bir parçası olmaktan dolayı gururluyuz. İhale komisyonu değerlendirmesini tamamlandıktan sonra Bakanlığımız tarafından evrensel hizmet yükümlüsü olarak görevlendirilmemiz durumunda mobil iletişim altyapısını kurarak en iyi hizmeti sunmak ve burada yaşayanlar için uzakları yakın hale getirmek amacıyla bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...