324 konut sahibini buldu

/ Kaynak: İHA
324 konut sahibini buldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için inşa edilen 324 konutun sahibi kura çekimiyle belirlendi. Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz ile daire amirleri ve hak sahipleri katıldı. İhtiyaç sahibi ailelerin çektikleri kurayla daireleri belirlenirken, ayrıca aileler kendilerine öncü olan yetkililere teşekkür etti.

nbsp; nbsp;Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için inşa edilen 324 konutun sahibi kura çekimiyle belirlendi. Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz ile daire amirleri ve hak sahipleri katıldı. İhtiyaç sahibi ailelerin çektikleri kurayla daireleri belirlenirken, ayrıca aileler kendilerine öncü olan yetkililere teşekkür etti. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...