Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyanın en büyüğü Corinthians

Dünyanın en büyüğü Corinthians

FUTBOL Haberleri

Cüneyt Çakır'ın yönettiği FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Chelsea'yi 1-0 mağlup eden Corinthians, en büyük kupanın sahibi oldu.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde Corinthians, Chelsea'yi Paolo Guerrero'nun 69'daki kafa golüyle 1-0 mağlup ederek daha önce 2000 yılında müzesine götürdüğü kupanın bir kez daha sahibi oldu. Corinthians Copa Libertadores şampiyonu olarak, Chelsea ise Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak FIFA Dünya Kulüpler Kupası'na katılma hakkı kazanmıştı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yaparken bu karşılaşma, Çakır'ın uluslararası arenada yönettiği ilk final maçı oldu. nbsp;

ÇAKIR TARİHE GEÇTİ nbsp;
Cüneyt Çakır aynı zamanda, Pierluigi Collina'dan sonra FIFA Dünya Kulüpler Kupası finalinde düdük çalan ikinci Avrupalı hakem olarak da tarihe geçti. Kar- şılaşmanın 90. dakikasında Emorson'a topsuz alanda yaptığı hareket sebebiyle Chelsea'nin orta saha oyuncusu Cahill'i kırmızı kartla cezalandıran Cüneyt Çakır, Corinthians'tan Henrique, Chelsea'den ise Luiz'e sarı kart gösterdi. Mücadele sonunda bu kupayı daha önce 2000 yılında müzesine götüren Brezilya temsilcisi bir kez daha mutlu sona ulaşmayı başardı.

YİNE KIZARTTI
Geçtiğimiz sezon Barcelona ile Chelsea arasında oynana Şampiyonlar Ligi yarı finalinde nbsp;Chelsea'den Terry'ye kırmızı kart çıkaran nbsp;Cüneyt Çakır, İngiliz temsilcisini yine kızarttı. nbsp;Çakır, topsuz alanda rakibine sert müdahalede nbsp;bulunan Chelsea'nin yıldız orta saha oyuncusu nbsp;Cahill'e direkt kırmızı kart gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...