Gökhan ve Sinan için imza töreni

/ Kaynak: AA
Gökhan ve Sinan için imza töreni

FUTBOL Haberleri  / AA

Beşiktaş'ta, devre arasında transfer edilen Gökhan Süzen ve Sinan Kurumuş için imza töreni düzenlendi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Beşiktaş Futbol İdari Direktörü Semih Usta katıldı. Törende hazır bulunan ancak basın mensuplarının yanına oturan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, bugün olduğu gibi bundan sonra da kurumsallaşma ve profesyonelleşme adına imza törenlerinde yönetim kurulu üyesi yerine futbol idari direktörü Usta'nın yer alacağını söyledi.
Semih Usta, imza töreninde yaptığı açıklamada, teknik heyetle yaptıkları görüşmeler sonunda, imkanları dahilinde Beşiktaşlılık duruşuna uygun transferler yapmak için çaba sarf ettiklerini belirterek, ''Gerek görülen mevkilere kadro derinliği kazandırmak için transferi gerçekleştiriyoruz. İki değerli kardeşimizi Beşiktaş kadrosuna katmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu.


Gökhan Süzen: Beklentilerin farkındayım
Gökhan Süzen ise Beşiktaş'a transfer olarak hayalini gerçekleştirdiğini kaydederek, ''Büyük takıma gelmek her futbolcunun hayalidir. Bu hayali gerçekleştirdiğim için çok mutluyum'' dedi.


Sinan Kurumuş: Hocamın şans vereceğine inanıyorum
MKE Ankaragücü'nden transfer edilen Sinan Kurumuş da Beşiktaş'a transfer olarak 18 yaşında hayalini gerçekleştirdiğini kaydederek şöyle konuştu: ''İnşallah, Allah nasip ederse ilk sezonda şampiyonluk yaşamak istiyorum. Antrenmanlarda elimden geleni yaptığım taktirde hocamın bana şans vereceğine inanıyorum. Forma şansı bulduğum zaman da hocamı asla mahcup etmem"

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...