Trabzonspor ikinci yarıdan umutlu

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor ikinci yarıdan umutlu

FUTBOL Haberleri  / İHA

Trabzonspor, yeni yılın ilk maçında sahasında ağırlayacağı Karabükspor'u yenerek taraftarına mutlu bir başlangıç yapmak istiyor.

Trabzonspor, yeni yılın ilk maçında sahasında ağırlayacağı Karabükspor'u yenerek taraftarına mutlu bir başlangıç yapmak istiyor. nbsp;
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 24 puanla alt sıralarda yer alan, beklentilerin altında performans sergileyerek taraftarını üzen Trabzonspor ligin ikinci yarısına yeni bir heyecanla başlıyor. Yarın sahasında bayan taraftarı önünde Kardemir D.Ç. Karabükspor'u konuk edecek olan bordo-mavili takım, rakibi karşısında alacağı 3 puanla ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

28 GÜNLÜK ARADAN SONRA YENİ BİR HEYECAN
Devre arası transferine sıcak bakmayan, elindeki yabancı oyuncu fazlalığı sebebiyle transferde çözümü yapmamakta bulan bordo-mavili takım gelecek vaat eden oyuncuları kadrosuna katarken, Ünal Karaman ise yeniden teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığına getirildi. Yeni bir anlayış ve yeni bir düşünce ile ligin ikinci yarısına başlayacak olan Trabzonspor, bayan taraftarları önünde 28 günlük bir aranın ardından yeni bir heyecanla ligin ikinci yarısına başlayacak.

ŞENOL GÜNEŞ KADROSUNU ŞEKİLLENDİRİYOR
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Karabükspor'u konuk edecek Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in sahaya süreceği 11'i kafasında şekillendirdiği öğrenildi. Ziraat Türkiye Kupası maçlarında kalede kaptan Tolga'ya görev veren tecrübeli teknik adamın, Pazar günkü mücadelede kaleyi Onur Kıvrak'a emanet edecek. Savunma bloğunda yaşanan sıkıntılar sebebiyle Mersin İdman Yurdu maçında Mustafa Yumlu'nun yanında Celutska'ya görev veren tecrübeli teknik adamın, Karabükspor maçında da aynı isimleri sahaya sürmesi bekleniyor. Savunmanın sağında zaman zaman genç oyuncu Zeki'ye görev veren Şenol Güneş'in, Pazar günü sağ kanatta Serkan Balcı'ya sol kanat içinse Emerson'a görev vereceği ifade edildi.
Bordo mavili takımın en alternatifli bölgesi olan orta sahada ise tam bir forma rekabet yaşanıyor. Colman, Sapara, Adrian, Aykut, Soner ve Alanzinho gibi isimler yer aldığı bu bölgede Güneş'in tercihi hangi oyuncudan yana kullanacağı merakla bekleniyor. Adrian'ın performansı ve attığı gollerle ön plana çıkarken bu oyuncunun diğer oyunculara göre formaya bir adım daha yakın olduğu biliniyor. Trabzonspor'un en sıkıntılı bölgelerinden biri olan hücum hattında ise Güneş'in nasıl bir tercih kullanacağı bu bölge içinde soru işareti elindeki yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle kadrosunu şekillendirmek durumunda olan deneyimli teknik adam Halil Altıntop'u tek forvet olarak kullanması da gündeme gelebilir.

MUHTEMEL İLK 11
Trabzonspor'un yarın Karabükspor ile oynayacağı maçta ülkelerinin milli takımlarında bulunan Sol Bamba ve Zokora ile birlikte sağlık sorunları olan Giray'da yer almayacak. Sakatlığı bulunan kaptan Tolga Zengin'de yarınki müsabakada oynamayacağı öğrenildi. Bordo-mavililerin Onur, Serkan, Mustafa, Celustak, Emerson, Sapara, Alanzinho, Colman, Adrian, Olcan ve Halil şeklinde çıkması bekleniyor.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...