Harekât başladı

Harekât başladı

FUTBOL Haberleri

Aykut Kocaman'dan görevinin başında kalacağına dair söz alan Başkan Aziz Yıldırım ikinci yarıda çok daha güçlü bir Fenerbahçe için düğmeye bastı. Transfer listesinde dünya yıldızları arasında R.Madrid'in golcüsü Higuain de bulunuyor.

Fenerbahçe kötü gidişe takviye güçlerle son vermeyi planlıyor. Aykut Kocaman'dan görevde kalacağına dair söz alan Başkan Aziz Yıldırım, 3 kulvarda da zirveye oynayacak takım için kolları sıvadı. Sezon başında dünya yıldızları ve Türk Milli Takımı'nın oyuncularıyla takviye edilen kadroya devre arasında çok daha önemli isimlerin katılması bekleniyor. Kocaman'ın isteği doğrultusunda harekete geçen yönetimin hedefinde Sow'a eşlik edebilecek bir golcü ve Alex'in boşluğunu dolduracak bir oyun kurucu bulunuyor. İspanya, İngiltere, Almanya ve Fransa'da temaslarda bulunan sarı-lacivertlilerin oyuncu adayları pahalı olmasına rağmen, Başkan Aziz Yıldırım kesenin ağzını açmaya kararlı.


HİGUAİN VE DEMBA BA
Önümüzdeki günlerde İspanya çıkarması yapacak olan Fenerbahçe Yönetimi'nin La Liga'daki hedefi Real Madrid'in golcüsü Gonzalo Higuain. Galactico'nun gözden çıkardığı 25 yaşındaki Arjantinlinin bir diğer talibi de PSG, ancak sarı-lacivertliler sınırları zorlamaya kararlı. Higuain'in alternatifi olarak düşünülen isim ise İngiltere'den. Newcastle'la yollarını ayırmaya hazırlanan Senegalli Demba Ba nbsp;Sow'un milli takımdan arkadaşı olan 27 yaşındaki Müslüman yıldızın Fenerbahçe'ye sıcak baktığı belirtiliyor. Orta saha adaylarının başında ise Wolfsburg'un sambacısı Diego var. Chelsea'nin Alman yıldızı Marko Marin, Marsilya'dan Valbuena da listedeki diğer isimler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...