Bimeks 64. mağazasını açtı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Bimeks 64. mağazasını açtı

Ekonomi Haberleri  / İHA

Teknoloji ürünleri mağaza zinciri oluşturan Bimeks, Muğla'da üçüncü, Türkiye genelinde ise 64'üncü mağazasını Muğla Merkezde açtı.

##tgvideo##

Açılışa Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Bimeks'in Muğlalı Franchise iş ortağı Seyitnur Gün yaptı.
Açılışa özel bilgisayar teknolojisi, televizyon, dijital fotoğraf makinesi, cep telefonu, küçük ev aletleri ürün gruplarından yüzlerce çeşidi kapsayan indirimler yapılması nedeniyle izdiham yaşandı. Açılışta konuşan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla'nın her geçen gün büyük zincir mağazalarının gözde merkezi haline geldiğini belirterek, "Bugün de Türkiye genelinde teknoloji ürünleri satan bir zincir mağazanın açılışını yapıyoruz. Muğlalılar artık daha ucuz ve daha kaliteli teknolojik ürünler alabilecek. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar açılışta yaptığı konuşmada, Bimeks'in sürekli büyüyen yapısı, ayrıcalıklı franchise ortaklık modeli ve öncü hizmetleriyle Anadolu'daki büyümesine hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Bayraktar, "Son yıllarda Web satışlarına ağırlık veren Bimeks, birçok ilde sipariş verilen ürünleri 30 ile 180 dakika arasında müşterisine ulaştırarak dünyada bir ilke imza atıyor. Muğla mağazamız Büyükşehir adayı Muğla'da büyük indirimlerle hizmet verecek" dedi.


Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...