Giresun Valisi'ne tuzak

/ Kaynak: İHA
Giresun Valisi'ne tuzak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Görüntüler internete sızdıktan sonra baskın yapılan 4 kişinin evindeki bilgisayar, flaş bellek ve fotoğraf makinelerine el kondu.

Giresun'un Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesinde katı atık tesisine karşı çıkan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamına davet eden Vali Dursun Ali Şahin'e, gizli kamera tuzağı kuruldu. Çekilen görüntü ve ses kaydının bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanmasının ardından harekete geçen emniyet güçleri; 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 4 kişinin ev ve iş yerlerinde arama yaptı. Şahıslara ait bilgisayar, flaş bellek ve fotoğraf makinelerine el kondu. Vali Şahin, "Çöp meselesiyle ilgili yaptığımız görüşmede gizlenecek, saklanacak bir durum yok. Bilgi verilerek çekilen görüntüler olsaydı da aynı konuşmalar yaşanırdı. Fakat izlenen yol çok yanlış, hiç hoş değil. Bir de sosyal paylaşım sitesinde yayınlatılması daha da nahoş... Bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...